Met de Vitale Economie-scan weet u binnen tien minuten waar u staat in de transitie naar de toekomstige economie.
 
Online versie
 
 

Hoe ver is uw bedrijf in de ontwikkeling naar duurzaamheid?

Vraagt u zich af hoe ver uw bedrijf is in de ontwikkeling naar duurzaamheid en circulariteit? Wilt u weten wat uw positie is ten opzichte van andere bedrijven in de noordelijke regio? Vul de Vitale Economie-scan in en u weet binnen tien minuten waar uw organisatie staat in de transitie naar de toekomstige economie. 

In het voorjaar van 2020 heeft het Coronavirus ongenadig om zich heen gegrepen. De huidige crisis heeft aangetoond hoe kwetsbaar de samenleving en de economie zijn. We staan op een keerpunt in de economie. Het nieuwe normaal zal gepaard gaan met veel transities in maatschappij én bedrijfsleven.

We willen graag weten hoe bedrijven staan in hun transitie naar ondernemen met impact. Hoe werkt u aan een grotere impact van uw bedrijf op mens, maatschappij en planeet? Vandaar dat wij in samenwerking met NHL Stenden hogeschool, ondernemersorganisaties en andere noordelijke gemeenten een quick scan doen zodat u én de gemeente weet waar uw organisatie staat in de transitie naar de toekomstige economie

 

Vitale Economie-scan: wat versterkt de veerkracht van uw bedrijf

De Vitale Economie-scan geeft inzicht in welke factoren kunnen bijdragen aan het realiseren van een vitalere, veerkrachtigere en duurzamere economie. De positie van het Noord-Nederlandse bedrijfsleven staat in deze quikscan centraal: waarom slaagt het ene bedrijf er wel in om ingrijpende veranderingen door te voeren en andere niet? Welke keuzes moeten worden gemaakt om klaar te zijn voor de toekomst?

Wij bieden u als deelnemer de mogelijkheid hier inzicht in te krijgen zodat u een impactvolle bedrijfsstrategie kunt ontwikkelen en de veerkracht van uw eigen bedrijf kunt versterken.

 

Hoe werkt het

  • Vul de quick scan in (invullen duurt slechts 10 minuten)
  • Vraag uw persoonlijke rapportage aan
  • Bekijk de komende weken waar u staat ten opzichte van andere bedrijven in de regio
  • Bezoek het online Vital Economy congres op 28 september en leer met ons en anderen hoe we succesvol de transitie aan kunnen gaan naar nieuwe bedrijfsmodellen en een nieuwe economie

 
Naar de Vitale Economie-scan
 

Samenwerking

De scan is een initiatief van de onderzoeksgroep Vitale Economie van NHL Stenden en wordt ondersteund door Sterk! Fries Ondernemerschap en Founded in Groningen.

 
Facebook Instragram YouTube LinkedIn LinkedIn
 

Afmelden