Laat hbo-personeel deeltijdstuderen voor innovatie binnen de organisatie
 
Online versie
 
 

Loop voorop met de deeltijdmaster Marine Shipping Innovations!

Beste relatie,

De maritieme sector is continu in ontwikkeling en vraagt om innovaties en duurzame oplossingen. Hoe breng je deze kansen in de praktijk voor je eigen maritieme organisatie? Een antwoord is de tweejarige deeltijdopleiding Master Marine Shipping Innovations van het Maritiem Instituut Willem Barentsz (MIWB). Binnen deze praktijkgerichte opleiding leiden we hbo-professionals op tot maritieme innovators op masterniveau. We spelen in op veranderingen in de sector die vragen om innovatieve oplossingen. Werknemers vergroten hun expertise en maken hun ambities en de organisatie klaar voor een glansrijke toekomst! Deel deze nieuwsbrief dus gerust met medewerkers/collega's voor wie deze opleiding interessant kan zijn.

 

Daarom Master Marine Shipping Innovations

  • Leidt maritieme/technische hbo-professionals op tot innovators met een internationale erkende mastertitel Master of Science (MSc).
  • Onderzoeksopdrachten tijdens studie kunnen direct innovatieve en praktijkgerichte oplossingen leveren aan de organisatie.
  • Goed werkgeverschap: geef werknemers de kans om zich verder te ontplooien met deze professionele masterstudie.
  • Loop voorop met innovatie en expertise binnen het maritieme bedrijfsleven.
  • Maakt de combinatie van studeren en werken op zee of aan wal mogelijk.
  • Beperkte studiekosten; dit is een bekostigde maritieme master waar het reguliere wettelijke collegegeld voor geldt.

 

Online Informatiedag 22 april 2021

Op 22 april 2021 organiseren we de Online Informatiedag Master Marine Shipping Innovations. Geïnteresseerden krijgen alle inhoudelijke en praktische informatie over de studie. Door middel van mini-colleges krijgen ze alvast een beeld van wat ze tijdens de opleiding kunnen verwachten. Ook is er de mogelijkheid voor een intakegesprek dat onderdeel is van de toelatingsprocedure. Laat het je personeel weten zodat ze zich kunnen aanmelden!


 
Meer info en aanmelden
 
 

Innovatie Jumbo Shipping

Student Bob Heikoop ontwierp voor zijn werkgever Jumbo Shipping een nieuw prototype bandslijpmachine, om tijdelijke zeevasten op het dek van heavy-lift schepen te verwijderen. De methode is o.a. milieuvriendelijker, beter voor de gezondheid van het personeel en werkt sneller. Jumbo wil het zo snel mogelijk implementeren. Lees het verhaal!

 
 
 

Ervaring student Huub

Huub Beeren (29) is second engineer bij Anthony Veder en masterstudent. Lees zijn verhaal!

 
 
 

Ervaring docent Stephan Procee

Stephan Procee is docent aan de masteropleiding. ”We koppelen de theorie altijd aan een opdracht die studenten uitvoeren binnen hun eigen bedrijf. Dit maakt de master heel toepasbaar.” Lees zijn verhaal!

 
 

Meer weten?

Meer weten over deze opleiding?

  • Kijk op onze website.
  • Download hieronder de opleidingsbrochure.
  • Neem gerust contact op met opleidingscoördinator Kim Zuidema via 06 - 83 15 84 20 of kim.zuidema@nhlstenden.com.
 

Wat vind je van deze mail? Jouw mening is belangrijk voor ons!

 
Facebook Instragram YouTube LinkedIn LinkedIn
 

Afmelden