Online Infoavond Werken & Studeren di 2 maart | 17.00 – 21.00 uur
 
Online versie
 
 

Beste relatie,

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers gemotiveerd blijven en zich blijven ontwikkelen, vooral in deze bizarre tijd? En holaat je ze trends en ontwikkelingen volgen in een wereld die zo veranderlijk is als vandaag de dag? Een leven lang ontwikkelen is aantrekkelijk voor werknemer én werkgever. Je investeert zo in de toekomst van je organisatie én in je medewerkers 

Ruim aanbod op alle niveaus 

Bij NHL Stenden Hogeschool is er een ruim aanbod aan (flexibele) deeltijd- en duale opleidingen en professionele cursussen en leergangen. Waarbij je werk en studie perfect combineert en waarbij de opleidingen continu aansluiting zoeken met het werkveld en de actualiteit. 

Laat je inspireren én informeren tijdens de online Infoavond Werken & Studeren op dinsdag 2 maart van 17.00-21.00 uur. 

 

Werk & studie in de praktijk

Soms is het combineren van werk, privé en studie een pittige opgave. Esther Veenstra weet dit als geen ander. Esther was werkzaam in het onderwijs en maakte door een heftige gebeurtenis een carrièreswitch naar verpleegkunde. Een hele stap, met een jong gezin, een volledige baan en een druk sociaal leven.  

Benieuwd naar haar verhaal?

 
Bekijk de video
 

Aanmelden Infoavond Werken & Studeren

Meld je direct aan voor de Infoavond Werken & Studeren. Het programma is volledig online ingericht. Na aanmelden krijg je vrijdag 26 februari via de mail een link naar de online omgeving. Op dinsdag 2 maart van 17.00 - 21.00 uur kan je deelnemen aan de interactieve sessies van diverse deeltijd- en duale opleidingen.  


 
Aanmelden
 

Meer informatie?

Vragen over onze ontwikkelmogelijkheden op maat? Neem een kijkje op onze online omgeving voor organisaties. Of stuur direct een mailtje naar organisaties@nhlstenden.com

Behoefte aan informatie over een specifieke deeltijd- of duale studie? Neem dan gerust contact met ons op via studentinfo@nhlstenden.com of bel: (058) 244 1155. 

 

Wat vind je van deze mail? Jouw mening is belangrijk voor ons!

 
Facebook Instragram YouTube LinkedIn LinkedIn
 

Afmelden